![]() ![]() Krämig kycklingsoppaFå saker är så värmande som en härlig kycklingsoppa! Här är en enkel och god variant. Servera soppan med nybakat bröd. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Dela kycklingfiléerna i mindre skivor eller skär kycklingköttet i bitar. Skala och tärna moroten och palsternackan och hacka löken. Fräs löken i lite olja och lägg i moroten och palsternackan. Låt grönsakerna bli mjuka och ställ åt sidan. Koka upp buljongen och lägg i hälften av grönsakerna. Hacka och lägg i vitlöken och tomatpurén. Koka mjukt och mixa soppan helt slät. Lägg i kycklingen och låt soppan puttra i cirka 10 minuter tills köttet är genomkokt. Tillsätt resten av grönsakerna och smaka av soppan med salt, peppar och timjan. Varmhåll soppan och vispa i crème fraichen just innan servering. ![]() ![]() 5 januari 2013
Går den här soppan att frysa med gott resultat? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 27 september 2012
Det här är absolut min favoritsoppa! Ja, hela familjen gillar den. Mixar den dock inte. ![]() ![]() ![]() 28 augusti 2012
ska man ha i vatten? och en tärning kycklingbuljong? 8 dl vatten och en buljong ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 24 juli 2012
blir det lika gott om man har fänkål istället för palsternacka tror du? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 februari 2012
Ska man verkligen lägga i kycklingen rå i soppan? Blir inte vattnet kontaminerat, eller det kanske det inte blir när det kokas? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 februari 2012
Hej! Måste man andvända crème fraise elr grädde? Kan man hoppa över det? :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29 december 2011
Behöver man inte tillaga kycklingen innan man har i den i soppan? ![]() ![]() ![]() 21 februari 2012
Nej,den kokas i soppan. ![]() ![]() ![]() 1 november 2011
sjukt god o enkel. rekomenderar starkt ![]() ![]() ![]() 27 april 2011
Går det bra att ha i grädde istället för creme fraichen ![]() Äldre kommentarer![]() ![]() ![]()
|
|
Det var mycket god