TomatsoppaMjukt fyllig smak får tomatsoppan av rotselleri, honung och grädde förstås. Du behöver
Gör så här:Skala och finhacka vitlök och rödlök. Skär bort skalet på rotsellerin och tärna fint. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs lök, vitlök och rotselleri några minuter, rör om då och då. Tillsätt balsamvinägern och låt fräsa ytterligare någon minut. Tillsätt resterande ingredienser förutom basilikan. Låt soppan koka i minst 15 minuter, gärna mer. Servera med strimlad färsk basilika och gärna ett gott bröd. Tips! Rör ner kokta kikärtor för att få en matigare soppa. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KladdkakorKladdkaka med hallonVariera favoritfikat och sätt smak på kladdisen! Kladdkaka med hallon är enkel lyxfika. SconesBaka scones på höstkanten
Snabbare väg till fullkomlig bakglädje finns knappast. Scones är verkligen en vinnare i köket! Vi bjuder på tre rykande färska recept att variera de klassiska sconesen med. Redaktionens absoluta favorit är sconesen med äpple och kanel - de klarade sig knappt förbi fotograferingen... Fast våra grova scones på rågsikt och frön är en stadig vardagshjälte som kanske är allra godast tillsammans med lite honung och smör. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|