SvampsoppaSvamp ger fin smak åt många rätter - i soppa gör den sig förträffligt! Använd den svamp du plockat själv eller köp svamp i affären, det går lika bra. Du behöver
Gör så här:Skär svampen i mindre bitar, men spara några större bitar för att ge soppan omväxling. Lägg svampen i en kastrull, stor nog för att rymma soppan och förkoka svampen på medelstark värme tills vätskan kokat in. Finhacka löken och fräs den tillsammans med svampen tills löken börjar få färg. Pudra över vetemjölet och späd försiktigt med vattnet under omrörning. Tillsätt buljongen och låt koka upp. Låt soppan småkoka i 15 minuter, tillsätt grädden och låt koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med svartpeppar och eventuellt mera salt. Servera gärna med yoghurt och ett gott bröd. * De flesta matsvampar passar till soppa. Soppar, kantareller eller trumpetsvamp är bra svampar i soppan. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
6 oktober 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
6 oktober 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
5 oktober 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
3 oktober 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
2 oktober 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Very nice site!
1 oktober 2015
Very nice site! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
This kind of game gives a real experience of kekfddkeededeeca
30 september 2015
This kind of game gives a real experience of kekfddkeededeeca Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Cissi
11 juli 2015
Minskade rejält på vattnet och hade istället mer grädde och crème fraiche. 1-2-3 (så många du vill ha)vitlöksklyftor lyfter soppan! Kommentar av
undrande dotter
28 oktober 2009
hur många är maträtten för `?
Redaktionens kommentar
Fyra personer som standard, sedan beror det på... hur hungriga, om det serveras någonting mera än soppan etc.
Äldre kommentarerMorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! RabarberRabarbertiderNu sträcker de slanka röda stjälkarna på sig i trädgården. Dags att njuta av rabarber, kanske i muffins? GratängreceptGoda gratänger värmerMat i ugn är bekvämt. En god gratäng sköter sig själv och mättar många! SockerkakorKlassisk kaka står sig genom trender.
Fikatrender kommer och går. Och visst är det roligt att prova något nytt till kaffet. Men sen finns kakorna som alltid kommer tillbaka. Klassiska sockerkakor med olika smaksättning är svårslagna som fikabröd. Lättbakade, billiga, snabba, hållbara och fantastiskt goda! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Very nice site!