Minestronesoppa, vegetariskPasta, tomat och grönsaker är den perfekta soppan! Smakrik och värmande. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Skala och finhacka löken och strimla purjolöken. Skala potatisen, morot och palsternacka och tärna den fint. Fräs grönsakerna så de tar lite färg i oljan. Använd en kastrull stor nog för soppan. Tillsätt tomat och buljongen. Låt koka i cirka 10 minuter och tillsätt sedan pastan. Låt den koka till pastan nätt och jämnt är mjuk. Pressa ner vitlöken och blanda ner honung, vinäger och kryddor. Låt puttra någon minut. Smaka av med salt och peppar. Servera soppan med riven parmesan och färska basilikablad. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SconesMajssconesNär solen tittar fram känns det helt rätt med solgula scones! Baka goda majsscones och njut dem nybakta. Röda, svarta och vita vinbärSemestertid med vinbärsplockningSvarta och röda vinbär skiljer sig distinkt åt när det gäller smak, men båda blir goda i vinbärskakor - eller till sylt förstås! SmåkakorFrön som sätter smakFrön och nötter ger smak åt de flesta bakverk. Använd skalade solrosfrön för att baka nötiga limpor och grova surdegsbröd. Rosta dem i en het panna och strö fröna över salladen. Eller använd dem som smakhöjare och bas i läckra solrosbollar. Till fikat passar lättbakade småkakor alltid bra! En variant på russinkakor med solrosfrön och grahamsmjöl ger härligt nötig smak. Helt utan nötter. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|