Minestronesoppa med korvMustig och god minestronesoppa med mycket smak! Garanterat värmande och mättande mat... Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Använd en stor soppkastrull. Skala och finhacka löken. Tärna eller slanta korven. Skala och tärna morötterna och palsternackan. Strimla purjolöken fint. Fräs nu löken, korven och grönsakerna några minuter så att löken hunnit mjukna och grönsakerna fått lite färg. Använd låg värme. Fyll på med tomat och buljong och låt soppan koka upp. Koka i fem minuter. Lägg i pastan och ta tiden efter hur lång tid den ska koka enligt paketet. När 8 minuter återstår - lägg i bönorna och låt dem koka med. Pressa ner vitlöken och lägg i honung, citronsaft och oregano. När pastan är nästan mjuk, smaka av med salt och svartpeppar. Klipp färsk basilika över soppan och blanda vid serveringen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarVakna mjukt!Att vakna på rätt sida är en bragd. Med mjuka frukostbröd är du en bra bit på väg. BrowniesLyxiga browniesVilken är världens godaste brownie? Får vi förestlå mandelbrownies med kexbotten! Smak av höstHöstsmaker inför HalloweenGöra en pumpalykta inför Halloween? Bra idé! Det behövs både ljus och värme såhär i slutet av oktober. Men släng inte bort fruktköttet! Ljuvligt len och väldigt lättlagad är pumpasoppa som passar bra att servera till förrätt. Huvudrätten kan också få smak av pumpa - prova ett recept på pizza med pumpa, fetaost och oliver. Eller laga piroger som går bra att förbereda. Och glöm inte äppelglöggen: rekommenderas framför brasan! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|